Foto: Facebook Acrobàcia Mínima

Aquest cap de setmana i el següent,  la Plaça de Patraix i els Jardins del Palau de la Música s’ompliran amb la màgia del circ.

Del 4 al 13 d’octubre la companyia de teatre La Finestra Nou Circ, acostarà el circ a totes les persones que vulguen gaudir-lo, tant grans com menuts.

Activitats de circ social, intercanvi juvenil europeu i tallers de circ en família, marcaran la setena edició d’aquest festival que té com a objectiu l’acostar el circ als carrers de la ciutat de València.

Les activitats són en obert i gratuïtes, reivindicant l’espai públic per a l’exhibició d’espectacles i altres manifestacions culturals.

En el Festival participaran Arritmados, Compagnia Elefanti, Acroàcia Mínima, Nic, Circ Bover, Atempo Circ, Asaco Producciones, Clownbaret, Spinish, Botproject, Wilbur y Les dessons de Barbara.
El festival està centrat en espectacles per a tots els públics de nou Circ, fugint del clixé del Circ Tradicional i intentant acostar al públic general propostes escèniques actuals i pròximes.

Propostes principalment infantils, espectacles de cort més adult, itinerants, foc, programació nocturna, etc. A més de tallers de circ per a tota la família, com el Taller de Construcció de Malabars, o les Olimpíades de Circ.

A més no faltaran espectacles de altres disciplines i arts confrontants com el Clown, el Teatre de Carrer, la Dansa, el Teatre, la Màgia o la Música en Directe.