copa del rey

Plaça de l’Ajuntament

copa del rey

L’Ajuntament de València instal·larà una pantalla gegant en la plaça consistorial perquè els aficionats puguen seguir la final de la Copa del Rei de futbol que disputen hui a Sevilla el València CF i l’FC Barcelona.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va explicar aquest dimecres aquest dispositiu i va avançar que ell viatjarà a Sevilla el mateix dissabte, que és la jornada de reflexió abans de les eleccions del 26M, per a veure el partit “en directe, fer força en directe i ajudar a portar la Copa”.

Bar Torino

copa del rey

Situat en l’Avinguda Maria Cristina núm.5, la recreació de l’antic Bar Torino es presenta com un punt de trobada per a l’afició valencianista en un moment en el qual el club es juga obtenir un nou títol, en la final de hui davant el Barcelona. I precisament una rèplica del trofeu que van guanyar en aqueixa mateixa competició en 2008 estarà exposada aquest dijous i divendres, dins d’un programa d’activitats obertes al públic que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana, fins al diumenge 26 de maig.

Amb ambientació dels anys vint, moment en què va nàixer el club, el Amstel Bar Torino fa un pont entre el passat i present d’un equip que celebra el seu centenari. Abans del partit, de 18 a 20h, tindrà lloc un concert de la banda The Shag Sharks Trio amb música característica dels anys vint i hi haurà animacions per a submergir als assistents en l’ambient de la dècada en què va nàixer l’equip. I partir de les 21h, la projecció de la retransmissió de la final enfront del Barcelona inclourà la connexió en directe amb les Fan Zone en tots dos estadis, Mestalla i Benito Villamarín.

Fan Zone oficial

copa del rey

La Fan Zone oficial del València CF estarà situada en el llit del riu Túria, entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors. Des del migdia podrem gaudir d’actuacions musicals i activitats fins a les 21 hores, moment culminant en el qual es projectarà el partit davant l’FC Barcelona en una pantalla gegant.

Durant tota la jornada es podrà gaudir amb activitats per a tota la família, amb grups d’animació, activitats per als més xicotets amb inflables, pintacares, un photocall per a immortalitzar el moment d’un dia únic, trens turístics per a poder gaudir de l’entorn natural dels Jardins del Túria, a més d’una zona de restauració amb una àmplia i variada oferta gastronòmica… i, com no, es prepararà una paella gegant per a 5.000 comensals gratuïta per al goig de tots els valencianistes.