Todos los estadios de España cierran sus puertas hasta abril

Un grup d’empresaris valencians està preparant una maniobra econòmica que els faria convertir-se en els màxims accionistes de el València CFL’operació suposaria adquirir el 83% de les accions de Peter Lim per 244,5 milions d’euros. A més, el moviment deixaria ja de costat l’entrada del príncep de Johor, un acord que estaria paralitzat.

Segons ha publicat el diari Las Provincias, l’operació porta mesos gestant-se. La quantitat oferida no és aleatòria, els 244,5 milions cobririen els 90 milions posats per Lim per a la compra de les accions del club; els 100 milions invertits a posteriori per a l’ampliació de capital; i els 54,5 milions de deute del València Cf.

Els diners d’aquest grup d’empresaris procediria dels Estats Units i ja estaria disponible. L’objectiu és que durant aquesta setmana es presenten les condicions de l’oferta a Bankia, per ser creditor de l’equip; als advocats de Lim; i a Jorge Mendes, responsable de negociar la venda del València. Una vegada presentat, s’establiria un termini de 15 dies per a respondre a l’oferta de compra.

Eduard Navarro, Enrique Lucas i José María Mas Millet.

QUI SERIEN ELS COMPRADORS?

El cap de l’operació és l’empresari Eduard Navarro, fundador de Net de Gerrers i responsable d’alçar la futura Torre Eólica de la Marina. Al costat d’ell estarien Enrique Lucas i José María Mas Millet, companys de Navarro en la junta assessora de Net de Gerrers. Lucas seria la persona elegida per a ocupar la presidència del València CF mentre que la seua mà dreta seria Mes Millet.

Un altre responsable seria Eduardo Macià qui estaria al capdavant dels despatxos esportius. Macià ja va estar en el club taronja durant l’època de Benítez. També ha treballat per a altres clubs de renom com el Liverpool, l’Olimpiakos o el Betis.

A més, a ells se sumarien altres figures de l’empresariat valencià vinculats a l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) encara que no s’han detallat noms.