Fuente: Levante UD

El Llevant UD FS fa història i es classifica per a la Final Four de la Copa del Rei per la porta gran. El conjunt granota va derrotar al Vinya Albali Valdepeñas per 8 gols a 1.

Els homes de Diego Ríos no van deixar respirar al seu rival que es va veure superat en tot moment pel que va ser un cicló blaugrana. Li van bastar deu minuts als valencians per a encaminar l’eliminatòria i al final de la primera part el marcador així ho confirmava. En els segons 20 minutos el corró levantinista no va cessar sobre la porteria viñatera i van culminar una excelsa actuació segellant la classificació a la Final Four de la Copa del Rei de futbol sala.

El Llevant UD FS no va deixar indiferent a ningú i en tan sols dos minuts ja imperava en el lluminós gràcies a un gol de Pedro Toro, qui va arreplegar un rebutge de Maxi Rescia. No va deixar de trepitjar l’accelerador el conjunt valencià i va arredonir l’inici amb deu minuts brillants en els quals Rafa Usín i de nou Pedro Toro, van ampliar les distàncies fins al 3-0. Més tard, Rubi es va quedar una pilota morta i va fer el quart a poc més d’un minut.

Amb el cronometre de nou en marxa, els granotes van continuar amb la seua millor versió: als tres Esteban va tornar a acudir a la seua cita amb el gol després de culminar una pilota al segon pal. No obstant això, els vinaters van trobar el premi en una jugada individual de Catela que va acostar postures. Encara que, Rivillos es va encarregar de trencar tota esperança visitant amb un doblet.