La Comunitat Valenciana entrará de nuevo en alerta amarilla por lluvias
Dos personas pasean con sus paraguas por la ciudad de Valencia en una imagen de archivo. / EFE

Els valencians hauran de tornar a traure els paraigües durant aquest cap de setmana. Aquest divendres, la Comunitat Valenciana ha començat el dia amb intervals nuvolosos. A més, des de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) no descarten que aquests núvols vengen carregades de precipitacions.

Segons han avançat, s’espera que siguen ruixats febles, dispersos i ocasionals. Així mateix, hi haurà gelades febles i disperses en punts de l’interior. Aemet també ha destacat l’arribada de vent del nord-oest fluix amb intervals de moderat, especialment a l’interior nord de Castelló.

Respecte a les temperatures, les mínimes no patiran canvis o fins i tot aniran en ascens. D’altra banda, les màximes protagonitzaran un descens dels termòmetres. Així, Alacant tindrà una mínima de 10è i una màxima de 21è. Per part seua, Castelló tindrà una mínima de 7º i 18º de màxima. Finalment, les temperatures a València seran de 8° i 19°.

Aemet també ha publicat el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals. En aquest cas, hui hi ha un risc sota-mitjà en tota la Comunitat.

Al llarg de demà, dissabte, es viuran intervals nuvolosos amb possibles precipitacions disperes i ocasionals en la primera meitat del dia. Respecte a les temperatures, les mínimes tendiran a descendir a l’interior del terç nord. No obstant això, no hi haurà canvis significatius en la resta de la Comunitat.

Per al diumenge també s’espera cel nuvolós en la primera meitat del dia sense descartar més plutges. Les temperatures mínimes tornaran a descendir i les màximes no patiran canvis.