Pluja i gelades en la Comunitat Valenciana

A meitat de setmana hi haurà intervals de núvols baixos amb possibles boires costaneres, bancs de boira i gelades febles

heladas

La Comunitat Valenciana arranca la penúltima setmana de febrer amb intervals nuvolosos i possibilitat de precipitacions febles en el sud de la província de València, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Tampoc faltaran les gelades i és que per a hui dilluns i demà dimarts s’espera que estes es produïsquen en alguns punts de l’interior de València. Per al dimecres hi haurà intervals de núvols baixos tendint a cel poc nuvolós o buidat amb possibles boires costaneres, bancs de boira i gelades febles a l’interior de la Comunitat.

Respecte a les temperatures s’espera que hagen pocs canvis excepte un ascens de les mínimes a la ciutat de València. Segons Aemet, a la província de Castelló les mínimes han arribat a 1r (Castellfort), 4t (Sogorb) i 6è (Vinaròs). En el cas de València el mercuri ha descendit a valors negatius a Utiel (-2), un valor que s’ha repetit en la localitat alacantina del Pinoso.

Zaplana: “No he participado en contratos fraudulentos”

Una periodista valenciana desvela las cinco señales para detectar mentiras