Cap de setmana passat per aigua i neu

No se descartan nevadas alrededor de los 1.400 metros

nieve

El paraigua serà company imprescindible aquest cap de setmana. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) apunta a precipitacions durant les jornades del dissabte 19 i el diumenge, 20 en la Comunitat Valenciana.

De fet, la previsió de Aemet assenyala que el dissabte són probables precipitacions febles a l’interior al llarg de la tard-nit i no es descarten de manera dispersa en la resta del territori. Mentre que el diumenge, hi ha probabilitat que es registren pluges febles a primeres hores, especialment en zones d’interior.

Així mateix, es preveuen nevades en cotes al voltant dels 1.400 metres i gelades febles en zones d’interior. Respecte a les temperatures aniran en ascens durant la jornada dominical.

El cel estarà poc nuvolós en les primeas hores del dissabte, augmentant a nuvolós o cobert a la vesprada. El diumenge els núvols disminuiran al llarg de la jornada i el vent bufarà del nord-oest moderat amb ratxes fortes a l’interior de Castelló i fluix en general en la resta.

Durant la jornada de hui divendres, 18 de gener, en el sud de Alicante se preveu cel amb intervals nuvolosos i probabilitat de precipitacions de matinada. En la resta de la Comunitat el cel lluirà poc nuvolós augmentant a nuvolós, bàsicament per nuvolositat de tipus mitjà i alt. Les temperatures es mantindran sense canvis o amb descensos locals i eladasfebles a l’interior. En el nord de Castelló el vent bufarà del nord-oest moderat a primeres hores; en la resta, vent variable fluix predominant la component oest.