lluvia

La festivitat de Sant Vicent, patró de València, podria portar aigua a la província de València. Així ho preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) que no descarta precipitacions febles a l’interior de la meitat Nord. Així mateix, podria nevar entre els 700 i 900 metres.

Respecte a les temperatures, no variaran o experimentaran un descens. En la capital del Túria les temperatures oscil·laran entre els 2 graus de mínima i els 15 de màxima. El sol lluirà durant el matí, mentre que els núvols apareixeran durant les hores centrals del dia.

Requena, Ontinyent, Alcoi i Morella tindran temperatures negatives entre els menys tres i menys un graus. En general, el cel de la Comunitat estarà demà poc nuvolós augmentant a nuvolós o cobert i el vent serà de l’oest fluix a moderat.

Segons Aemet, aquest dilluns les temperatures mínimes baixaren i les màximes a penes variaran. A més, es produiran gelades febles a l’interior. El cel estarà poc nuvolós o buidat, el vent serà del nord-oest moderat en el nord de Castelló i fluix en la resta.