La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats ha visitat la platja de la localitat valenciana de Canet d´En Berenguer, on ha acudit avui de matinada en un acte organitzat “amb totes les mesures de seguretat”, amb motiu del 500 aniversari del patronatge de la Verge contra les Febres en aqueixa població.

La imatge va arribar en la seua ‘maremóvil’ al port de Canet a les 4 de la matinada, i ha sigut pujada a una embarcació per a recórrer la platja.

La visita a la localitat de Canet d´En Berenguer s’emmarca dins de l’Any Sant Jubilar concedit per la Santa Seu a la parròquia de Sant Pere Apóstol per la celebració del V Centenari del patronatge de la Verge contra les Febres i els actes de les quals també van ser suspesos amb motiu de la COVID-19.

Amb aquesta visita, la Germanor de Seguidors de la Verge dels Desemparats represa les eixides de la Mare de Déu, després del temps de confinament amb motiu de l’Estat d’Alarma provocat per la pandèmia del COVID-19.

Durant els últims mesos, van ser suspeses un total de nou eixides de la imatge pelegrina de la Mare de Déu, programades per als mesos de març, abril, maig i juny.

Igualment, ja estan previstes les eixides de la imatge processional de la Verge per a l’últim trimestre de l’any. Així, la Mare de Déu visitarà al setembre la localitats de Barx i el Genovés, i està previst que viatge a la pedania valenciana del Oliveral i la parròquia Crist Sacerdot de València, a l’octubre. També, estan programades visites a la Vall d´Uxó, Pego i la parròquia Maria Auxiliadora de València, durant el mes de novembre.