Premios Televisión

Els periodistes Gemma Juan i Carles Navarro seran els encarregats de presentar la gala de lliurament dels II Premis Nacionals Ací TV, que tindran lloc el pròxim 22 de setembre en l’auditori de Canet d’en Berenguer. Al costat d’ells estarà sobre l’escenari Alberto de Paz, que amenitzarà la vetlada amb el seu piano, amb homenatge als anys 80 i al concurs ‘1, 2, 3’ en particular, atès que el Premi Tota Una Vida ‘Carmen Sevilla’ recau en aquesta ocasió en la mítica presentadora Mayra Gómez Kemp.

Els II Premis Nacionals Aquí Televisión compleixen amb la seua segona edició a València per a premiar a aquells professionals de la comunicació que mereixen ser destacats dins del panorama televisiu espanyol. La novetat amb la qual explica aquesta edició és que s’ha decidit apostar per una nova categoria respecte a l’any anterior; aquesta vegada s’ha inclòs a la nova televisió pública valenciana, «À Punt».

Així doncs, a aquesta gala no podien faltar actrius com a Cristina Castaño, qui ha sigut guardonada pel seu paper en la serie “Cuerpo de élite” o Nacho Guerreros, finalista al millor actor de repartiment i part de l’equip de la sèrie “La que se avecina”. Per la seua banda, la periodista Sandra Golpe acudirà per a arreplegar el guardó al millor informatiu de televisió, d’Antena 3. I Sergio Calderón, director de la cadena “Divinity”, Nuria Marín i Nando Escribano, presentadors de “Cazamariposas”, tindran l’honor d’arreplegar el guardó a millor cadena de TDT.

Al mateix temps, el director del programa “Pasapalabra”, Rafa Guardiola, arreplegarà el premi a Millor concurs de TV i en representació del Millor programa d’entreteniment, “Operación Triunfo”, serà la responsable de les seues xarxes socials, Belén Pueyo. I finalment, Juan Carlos Galindo, presentador del programa Crònica Negra de “La 8 Mediterráneo”, arreplegarà el guardó de la categoria de Millor Programa Local de València.

La gala tindrà lloc en l’auditori de la localitat valenciana de Canet d’en Berenguer el 22 de setembre i serà retransmesa per streaming. Estarà repleta de sorpreses i ambientada en els anys 80, a més de que comptarà amb la participació del pianista Alberto de Paz i un amb homenatge a Mayra Gómez Kemp.