rocódromos

Búnker

Impressionant sala de boulder de 600 m2 de superfície escalable que estan disposats en diferents sectors: paret, sostre i illes, sobre les quals pots entrenar. Situat en C/Duc de Gaeta 10 del districte d’Aiora, compta amb pàrquing de bicis interior, dutxes, taquilles i zona wifi per a clients.

Urban Block

Aquest espai d’escalada indoor situat en el barri de Benicalap està pensat per a escaladors de tots els nivells. Les seues instal·lacions ofereixen diferents sales que estan equipades amb murs configurats per a diferents dificultats d’escalada. També podem trobar sales per a exercització muscular, calfament o estirament.

Rocòdrom UPV

Situat dins del Pavelló Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València. Posseeix una robusta estructura de formigó i unes dimensions de 13 m d’alt per 15 m d’ample amb un extraplom en la seua part mitjana de 3 m. A més, disposa de 2.000 punts d’ancoratge per a preses artificials. Apte per a tots els nivells d’escalada.

Laif Climbing Gym

Aquest espai, situat en el barri de Ciutat Fallera, ofereix unes instal·lacions d’alta qualitat destinades tant a escaladors principiants com a experts. Laif Climbing ofereix classes amb grups reduïts i les seues dependències compten sempre amb la presència d’un monitor. Laif Climbing Gym també pensa en els més xicotets de la casa, per això organitza aniversari on l’escalada és la gran protagonista. Així el teu fill i els seus amics descobriran un nou esport i es divertiran pujant fins als cims més alts.

 

Les assignatures pendents del Parc Central