València s’omplirà de música en Falles. Un so que enguany vindrà també de la mà de Mahou, que portarà a la ciutat a alguns dels grups més eclétics del panorama nacional.

Moltes són les propostes que presenten les falles per a divertir-se després del tret del castell, però La Falla Almirant- Cadarso porta una proposta trencadora: la Mahoucletá.

Del 15 al 17 de març, des de les 23.30, artistes com Chimo Bayo o Los Vinagres es pujaran a l’escenari que ha preparat la marca cervesera en la Falla Almirant Cadarso-Conde Altea. Una festa, la Mahoucletá, que proposa una experiència fallera diferent on els assistents vibraran amb les sessions dels DJ’s i artistes més transgressors de l’escena nacional.

El mític DJ valencià Chimo Bayo serà l’encarregat d’obrir aquesta proposta musical el divendres 15 i, farà ballar al públic revivint l’època daurada de la nit valenciana.

Li seguirà Petróleo el dissabte 16, una peculiar banda nascuda de la suma de Tigres Lleons i el còmic Ignatius Farray, que se sumarà a aquesta festa de la Mahoucletá amb un xou que fuig de les etiquetes i en el qual rock i humor estaran molt presents.

El diumenge 17,Los Vinagres posaran el seu toc de rock -volcànic i enèrgic, amb un directe que serà tota una revetla elèctrica.

Don Fluor obrirà i tancarà amb les seues sessions la Mahoucletá aquests tres dies, redefinint el concepte de festa amb una proposta divertida i bailable a ritme de house, indietrónica i techno.

Però la Mahoucletá serà molt més que música perquè Mahou ha desenvolupat una línia única de regals col·leccionables, ambientats en el so i en la festa fallera: els Pack Sonors de Mahou. Una col·lecció per als vertaders amants de la bona cervesa i de les Falles que es podrà aconseguir a través de pincodes que es troben en els collets de Mahou Cinc Estreles i/o Mahou Sense i canviar-los en mahou.es/mahoufallas2019

Programa de Fallas 2019