Addams

Després de l’èxit collit en el seu pas per Madrid, el musical de la Família Addams es prepara per a aterrar en febrer a València. Ho farà en el teatre Olympia a partir del 21 d’aquest mes, de la mà del director Esteve Ferrer.

El musical està compost per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que s’encarregaran de donar vida (la que es puga) a l’extravagant família creada per l’il·lustrador Charles Addams. Els actors protagonistes són Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gómez), Lydia Fairén (Miércoles), Frank Capdet (Oncle Fètid), Alejandro Mesa (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia) i Javier Canales (Lurch).

El musical, inspirat en els personatges imaginats en els anys 60 pel dibuixant i creador Charles Addams, que van acabar popularitzant-se després del seu salt a la xicoteta pantalla, va arribar a Broadway en el 2009 i des de llavors no ha deixat de visitar nous països al voltant de tot el món.

Familia AddamsSegons apunta Imma Fernández per a ElPeriódico, en l’adaptació espanyola, Esteve Ferrer (‘T’estime, ets perfecte… ja et canviaré’, ‘Toc toc’) “signa una brillant adaptació al castellà, amb iròniques picades d’ullet a l’actualitat i una direcció molt àgil, especialment en un primer acte de gran dinamisme que concentra els principals atractius de la trama”.

L’obra es mantindrà en cartell fins al 17 març i les entrades ja es troben disponibles en la pàgina web de l’espectacle.

El auditorio de Torrent programa un Festival de Flamenco