Arriba el cap de setmana i No saps que fer? Desafia a la pluja, i prepara’t per a gaudir de les millors propostes que 7 Televalencia té preparades perquè gaudisques del temps lliure amb la teua família o amics.

Música a l’aire lliure, esport tradicional valencià, el musical homenatge al rei del pop, les millors estrenes al cinema, entrades al Bioparc a millor preu, són algunes dels plans destacats del cap de setmana.

‘Sons al Botànic’: música en el Jardí Botànic

La música indie torna al Jardí Botànic de València. El divendres 13, i si el temps ho permet, arriba el moment del concert de Sènior i el Cor Brutal, amb el qual es tancarà el cicle de concerts acústics a l’aire lliure al Jardí Botànic.

XV Concurso de Tir i Arrastre en el Riu Túria

Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat, porta al llit del riu la major cita del calendari de l’esport tradicional valencià, el tir i arrossegament amb el XV Concurs de Tir i Arrossegament “Ciutat de València”.

La teua cita amb el rei del Pop

Jackson

Arriba I Want U Back” el musical definitiu a l’enyorat ídol mundial Michael Jackson, 120 minuts d’homenatge a Michael Jackson amb sessions el dijous i divendres a les 20:30h, dissabte a les 18:00h i a les 21:00h i diumenge a les 19:00h i importants descomptes per a estudiants, jubilats i grups.

Estrenes de cinema: torna Acorralado en 4k

Els fans de Sylvester Stallone tenen una cita el divendres 13 amb la reestrena de “Acorralado”, el primer lliurament de la saga als cinemes en format 4K. A més també el cap de setmana s’estrena la pel·lícula espanyola “Litus” amb Quim Gutiérrez i Belén Cuesta; o “Sordo” amb Asier Etxeandia i Imanol Arias.

Biodías en el Bioparc

 

Els caps de setmana del 7 de setembre al 6 d’octubre i durant tota la setmana del 7 al 13 d’octubre, el Bioparc presenta els seus BIOdías amb Preu especial en l’entrada al parc per 17€ + 1€ amb el qual podràs salvar a les rates penades a través de la Fundació BIOPARC. A més, si decideixes menjar en el Bioparc Cafè, l’aparcament és completament gratuït.