TORRENT

Paco de Lucía Project és un espectacle per a homenatjar el llegendari guitarrista de flamenc Paco de Lucía a través del seu aclamat sextet, 50 anys després del llançament del seu primer àlbum en solitari. A principis de la dècada de 1980, el guitarrista i compositor Paco de Lucía va formar un sextet que, per la instrumentació i enfocament jazzístic, canviaria per a sempre el so del flamenc. El guitarrista tardaria 20 anys a crear un altre grup que li donara tant el suport com l’espenta per al seu talent i visió. El nucli de la banda es va unir en 2004, per a la gravació de Cositas Buenas amb què Paco de Lucía va guanyar un Grammy Latino, i es va convertir en una col·lecció de talents jóvens excepcionals, que són els que abanderen ara este projecte.

PACO DE LUCÍA PROJECT S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE TORRENT EL DISSABTE 10 DE NOVEMBRE A LES 20H.

CATARROJA

La tranquil·la vida de Alvin i César, una parella homosexual amos d’un cabaret, es veu alterada davant les imminents noces de Josean, el fill de César, amb la filla d’un senador ultraconservador. El polític, que desitja promocionar els valors tradicionals de la vida familiar, decideix visitar a la família del nuvi, sense saber amb el que es va a trobar.

Números de drag queen i transformisme agrupats en diferents estils: claqué, disc o salsa, serveixen com a fil argumental d’una comèdia cuidada fins al més mínim detall, amb coreografies i veus en directe i cançons versionadas al castellà per a submergir-te de ple en el meravellós món del cabaret.

‘LA JAULA DE GRILLOS’ S’ESTRENA EN EL TAC DE CATARROJA EL DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE A LES 19 HORES

VALL D’UIXÓ

Música i dansa de la Corona d’Aragó a Nàpols. El Quattrocento és un dels períodes més importants del panorama artístic europeu. Se situa al llarg de tot el segle XV i és el bressol del Renaixement. En la Itàlia no unificada d’aquest segle, l’art, la dansa o la música representaven una ostentació del poder dels governants enfront d’altres regions.Amb Quattrocento, Capella de Ministrers ha obtingut el premi ICMA al millor disc europeu de 2018.

‘QUATTROCENTO’ DE CAPELLA DE MINISTRERS S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE VALL D’UIXÓ EL DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE A LES 20 HORES