L´obra tracta de Annie, una xicoteta que viu en l’orfenat que dirigeix la malvada Miss Hannigan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seues amigues. Una vesprada, Grace Farrell, secretària personal d’Oliver Warbucks, visita l’Orfenat amb la idea de triar a una òrfena per a passar les vacances de Nadal a la casa del Multibilllonario i Annie, és la seleccionada. Després de milers d’aventures, Annie és adoptada pel Sr. Warbucks i la seua futura dona, Grace Farrell, donant un gir inesperat en la vida de tots dos.

Amb unes veus i melodies inoblidables com “Demà”(Tomorrow), autèntic cant a l’optimisme, una escenografia espectacular i una il·luminació que ens transporta al Nova York dels anys 30, la producció aconsegueix crear una atmosfera ideal per a un espectacle concebut per al gaudi de tota la família.

L’espectacle, produït per Theatre Properties i Cow Events, compta amb grans professionals del món del cant i la interpretació com Cristina Padilla (Annie), Miguel A. Gamero, Marta Valverde, Silvia Villaú, Carlos J. Benito, Laura Muriel, Luis Amando, Thaïs Marín, Daniel Busquier, Sofia Rangone, Fran Ortiz, Rodrigo Cuello, Carla Olmo, Juliet López, Sarah Anais, Mayla Albert, Claudia Busquier, Cloe Ayelén, Irene Deu, Candela Camacho i Carolina Còria. A més, la direcció artística ve de la mà de Tomás Padilla, la direcció musical de César Belda, la direcció actoral, de Silvia Villaú i la coreografia de Lamberto García.

En definitiva, Un musical apte per a tota mena de públics que no has de perdre’t, per no deixar passar que ha sigut traduït a més de 20 llengües, premiat amb 7 Tony Awards i amb 3 premis Grammy.