Julio

El cantant Julio Iglesias haurà de realitzar-se la prova d’ADN per a confirmar o no la seua suposada paternitat amb el valencià Javier Sánchez-Santos si el Jutjat de Primera Instància número 13 de València continue avant amb el procés judicial de la qual ja és la tercera demanda del xic.

Serà el dijous 30 de maig quan el jutjat analitze esta demanda segons ha explicat l’advocat del cantant, Fernando Falomir, a l’Agència EFE. “El judici serà un tràmit però també una incògnita; les postures de totes dues parts estan perfectament definides i no crec que hi haja sorpreses en la presentació de proves”.

“Nosaltres mantenim que l’assumpte ja està jutjat en diversos procediments anteriors, en un total de tres: dos a València (1991 i 1992) i un a Marbella en 2004”, assegura Falomir. “Això està jutjat ja, en el fons i en la forma. La novetat en esta ocasió és una prova genètica que nosaltres qüestionem, tant la forma en la qual es va obtenir la prova com l’anàlisi en si mateix”.

Esta prova en qüestió és la que va aconseguir l’advocat del suposat fill de Julio Iglesias a Miami quan, per mitjà d’un detectiu privat, va obtenir restes del fem de Julio José, fill de la relació entre el cantant i Isabel Preysler.

Hi ha poca jurisprudència sobre la licitud d’este tipus de proves en processos civils (…) i que això es puga obtenir sense consentiment o autorització judicial és com menys qüestionable”, explica Fernando Falomir en les declaracions a EFE.

“Nosaltres li aconsellem que era convenient esperar que el jutge es pronuncie sobre si estem davant una cosa jutjada o no. Si estima que no, llavors entrarem en la fase de pràctica de prova i el nostre defensat se sotmetrà a esta prova d’ADN; arribat este moment no tindrà cap objecció a sotmetre’s a esta”, ha sentenciat.