Iglesias
GRAFCVA6203. VALENCIA, 04/07/2019.-Imagen de EFETV del supuesto hijo de Julio Iglesias, Javier Sánchez Santos (en la imagen, junto a su madre Maria Edite), que ha asegurado este jueves a su llegada al juzgado, donde se verá esta causa por paternidad, que tanto él como su madre fueron víctimas de un error del Estado, y que espera que éste se subsane. EFE/EFETV/Eusebio Calatayud

El judici per la paternitat de Julio Iglesias arriba a la seua fi. La sentència dictada pel titular del Jutjat de Primera Instància número 13 de València ha declarat que el valencià de 42 anys Javier Sánchez Santos és fill del propi cantant.

L’advocat de Santos, Fernando Osuna, ha sigut el responsable de donar esta notícia, tal com arreplega l’Agència EFE, tan sols sis dies després que el judici per la presumpta paternitat quedara vist per a sentència.

Va ser en este judici on va declarar com a testimoni la mare del demandant, l’exbailarina María Edite, qui va mantenir una relació amb Julio Iglesias al que va demanar que acabara “d’una vegada” amb el procés i accedira a fer-se les proves d’ADN per a reconèixer “a un fill meravellós” del qual va assegurar sentir-se “molt orgullosa”.

Encara que de moment l’advocat defensor del cantant, Fernando Falomir, no ha realitzat declaracions sobre este tema, ja va assenyalar el passat 4 de juliol que en funció de la sentència dictada presentarien un recurs davant l’Audiència Provincial amb l’objectiu de mantenir la defensa de la seua posició. A més, sobre les proves d’ADN de Julio Iglesias va afirmar que se sotmetrà a elles una vegada “es pronuncie l’Audiència Provincial”.