Iglesias

Javier Sánchez-Santos va nàixer en 1976, en teoria com a fruit d’una relació entre Julio Iglesias i una ballarina, encara que no va ser fins el mes de setembre passat quan Sánchez-Santos va presentar una demanda per a ser reconegut com a fill del cantant.

Ara el jutjat de Primera Instància número 13 de València ha fixat el judici per la paternitat el pròxim 4 de març a les 9 hores, segons ha declarat l’advocat del suposat fill d’Iglesias, Fernando Osuna, a l’Agència EFE.

El lletrat ha declarat que estan “encantats” perquè volien que s’assenyalara el judici al febrer abans de comprovar “que ja s’havia fixat per a març”. Osuna ha explicat que per a donar suport a la seua tesi han presentat una prova d’ADN en la que es va comprovar una compatibilitat genètica del 99%, esta prova va poder realitzar-se gràcies a un equip de detectius que van utilitzar restes del fem de Julio Iglesias.

A més, per al judici s’ha sol·licitat un interrogatori amb el cantant al que s’ha negat i és que no se sap si acudirà al judici que se celebrarà en una sola vista. “Hi ha poc que discutir, el detectiu explicarà com va obtindre la prova a Miami i, si el jutge ho permet, farem algunes preguntes a Julio Iglesias, encara que és possible que no”, segons ha conclòs el jutge.

El juzgado de Valencia pide las pruebas de ADN a los hijos de Julio Iglesias