Julio

El cantant espanyol més internacional tornarà a actuar al seu país després de sis anys sense pujar-se als seus escenaris. Julio Iglesias ha anunciat les dates de la seua pròxima gira on hi haurà parada confirmada a València.

L’artista actuarà en la Plaça de Bous el pròxim 1 de setembre. Serà un únic concert que arrancarà a les 20 hores. Esta és la seua primera cita des del 8 de juliol de 2012, any en què Iglesias va actuar en el Palau de Les Arts.

Va ser llavors quan el Jutjat d’Instrucció número 19 de València va citar al cantant per a declarar menja testimoni pel cas IVEX-Julio Iglesias. La declaració havia de produir-se l’endemà passat del concert. Per això, el jutjat va sol·licitar a la Policia cercar al cantant per a personar-lo en la citació.

Finalment, es va comprovar que l’artista ja havia declarat davant l’autoritat judicial de la República Dominicana pel que el jutge va suspendre la compareixença.

Les entrades per a aquest concert en el qual se celebraran els 50 anys de l’inici de la seua carrera musical eixiran a la venda aquest divendres a les 12 hores a través d’Internet.

ALTRES DATES PER A VEURE A JULIO IGLESIAS EN CONCERT

  • 5 d’agost: Fuengirola (Màlaga)
  • 15 d’agost: Chiclana (Cadis)
  • 28 d’agost: Mèrida
  • 5 de setembre: Córdoba