Com cada any el sector del joguet fa les seues principals apostes de cara a la campanya nadalenca. Els fabricants presenten els que seran “els Joguets Estrella” en una campanya marcada per la situació del detallista punt en el mercat nacional com en l’internacional; i la falta d’estrenes cinematogràfiques, i per tant llicències, per al públic infantil.

Malgrat les dades positives obtingudes l’any passat i durant els primers mesos de 2018, les vendes nacionals han sigut negatives des de meitat d’any. No obstant això el sector es mantindrà estable amb creixements que variaran entre l’1 i el 2% (similar al de l’any passat, en el qual també les caigudes d’octubre i novembre es van recuperar el mes de desembre i la setmana de Reyes).

Joguets Estrella, els més venuts d’este Nadal

Mattel, Famosa, Epoch para imaginar, Tavitoys, Hasbro, IMC Toys, Falomir, Bizak, Color Baby i Gonher han presentat les seues novetats a mitjans de comunicació. Joguets pensats per a tots els xiquets i totes les edats, des de col·leccionables que permetran anar ampliant el joc amb nous escenaris, fins a mascotes interactives que els xicotets hauran de cuidar, passant per jocs que posaran a prova l’intel·lecte i habilitat dels participants.

The Noodle Game

Qui va pensar que els noodles sol eren per a menjar? A més de ser un suculent plat, amb el nou joc de Falomir aprendràs a dominar els escuradents xinesos com si sempre hagueres viscut en el continent asiàtic. El teu objectiu és omplir el teu plat, però tingues atenció i tracta sempre d’agafar el noodle més llarg. Com més mesure més punts aconseguiràs… però si també serà més fàcil robar-t’ho i que et quedes sense ell.

Set Nenuco Happy Doctor

Nenuco hAPPy Doctor combina una temàtica guanyadora, jugar als metges és un dels jocs d’imitació favorits per als xiquets; amb la tecnologia més innovadora, la realitat augmentada. A través de l’App de la realitat augmentada, el metge tindrà accés a l’historial mèdic i a l’informe complet de revisions.

A més, podrà crear les seues pròpies medicines en la farmàcia o accedir a urgències per si sorgiren complicacions. Amb l’app podràs llevar polls, reparar els ossos o revisar la vista de Nenuco, entre més de 10 jocs. Podràs descobrir el que li passa gràcies a les seues reaccions: si plora és que s’està posant malito; si riu, és que s’està recuperant. I si tus, dóna-li xarop!

Caixa d’Acrobàcies HotWheels

Si el teu són els reptes, este és el teu joguet. Com d’alta pot ser una rampa? Podràs fer un salt més i més gran? Construeix loopings cada vegada més al·lucinants!. El límit ho poseu tu i la teua creativitat.

Les Caixes d’Acrobàcies de Hot Wheels contenen tantes possibilitats que no podràs parar d’inventar nous circuits de carreres. Aconsegueix superar els obstacles que aniràs trobant al llarg del circuit per a arribar al final. Podràs aconseguir totes les metes que et proposes i superaràs tots els teus límits. Dóna regna solta a la teua imaginació per a construir circuits cada vegada amb més acrobàcies i juga i diverteix-te amb els cotxes més ràpids i acrobàtics!

Lolo, el meu lloro molón

Lolo delectarà al seu públic amb més de 50 combinacions de so i moviment. Serà el rei de l’escenari amb la seua capacitat per a animar al seu públic. Acaricia-li, acarona-li i ell et contestarà amb una resposta que t’encantarà.

Lolo és un lloro interactiu. Té punts d’activació amagats per tot el seu cos: la cresta, el pic, el cap i el cos responen a estímuls. Ja saps com reacciona quan li toques les alitas? Amb aquesta mascota no hi ha espai per a l’avorriment: repetirà tot el que li digues i tu tries si vols que incloga una divertida melodia o prefereixes mantindre l’estil propi.

Casa de Camp

La Aldea Sylvanian t’està esperant perquè formes part d’ella al costat de la resta de les famílies! Conills de xocolate, esquirols, ratoncitos, óssos… Tria la família que més t’agrada i visita la seua casa de camp. És l’opció perfecta per a començar a conèixer el món Sylvanian.

T’abelleix una visita a la ciutat? Amb la nova línia de Sylvanian Town Families, arriben dissenys elegants i detallats i nous personatges. Crega la teua pròpia ciutat unint uns edificis amb uns altres. Seran l’habitatge de les xiquetes Town, les joves senyoretes que viuen a la ciutat complint els seus somnis. Totes les xiquetes en la Aldea Sylvanian esperen arribar a ser com elles algun dia! Els fabulosos Grans Magatzems de la Ciutat tenen una façana i decoracions de fantasia. Puja’t al tramvia per a fer un Tour per la Ciudat.

Adoptanimal

Anima’t a adoptar! Pots donar una segona oportunitat als animalitos que han sigut abandonados.si t’encanta veure en Internet vídeos de rescats d’animals, segur que també vols tindre la teua pròpia mascota i fer-la el més feliç possible. Cuidar dels animals no és un joc, però és molt divertit.

Quan portes a la teua casa la teua Adoptanimal serà sol una bola de pèl de la que només podràs veure els seus ullets. Però a mesura que li demostres el teu afecte, deixarà veure tota la seua bellesa interior. Hi ha 3 animalitos diferents, però no podràs triar-los. Es transformen màgicament i revelen el seu aspecte quan tenen suficient confiança amb tu com per a considerar-te el seu amic.

Valencia adelanta el encendido de las luces de Navidad