Recordar que els animals no són un regal de Nadal és l’objectiu que cerca l’última campanya de l’Ajuntament de València. ‘No sóc el teu joguet’ és el nom d’esta iniciativa que torna per quart any consecutiu amb un fi molt clar: la conscienciació.

La Regidoria de Benestar Animal vol recordar la importància que té incorporar una mascota al nucli familiar. Es tracta d’una decisió que ha de prendre’s conscientment després d’haver meditat totes les responsabilitats que implica la convivència amb un animal, un ésser viu al que s’ha de dotar de tot el necessari per a garantir les seues necessitats vitals.

A pesar de ser una iniciativa del consistori local, la campanya ‘No sóc el teu joguet’ també ha comptat amb la coordinació del Col·legi de Veterinaris de València per a recordar que les mascotes no són un regal més.

En la majoria dels casos la responsabilitat de regalar animals recau sobre els adults els qui cedeixen a les súpliques dels més xicotets de la casa. Per a evitar esta problemàtica, també serà clau conscienciar als xiquets sobre totes les tasques que implicarà tindre un animal de companyia dins de la llar.

Amb esta iniciativa, la Regidoria dirigida per Glòria Tello tracta una vegada més de protegir als animals i ajudar en la seua convivència. Una labor on han sigut claus mesures com el foment de les adopcions.

La campanya ‘No sóc el teu joguet’ romandrà en actiu durant els pròxims dies amb difusió en marquesines, autobusos, dependències municipals i la totalitat de les clíniques veterinàries de València, entre uns altres. Tot un seguit de punts clau que tractaran d’arribar a la població valenciana per a recordar que els animals no són un regal de Nadal.

Los cinco belenes indispensables de Valencia para ver en Navidad