Tornen les pluges a la província

Les temperatures aconseguiran màximes de fins a 30 graus i amb possibilitat de pluges en alguns punts de la província valenciana.

Cels parcialment coberts per a demà i amb possibilitat de pluges tant a Gandia com a Alzira. Les temperatures màximes es registraran en el litoral amb 24 graus i les mínimes seran les d’Ademús amb 9 graus.

Per a matí en la ciutat de València, intervals nuvolosos i temperatures màximes de 24 graus a la vesprada i mínimes de 15 graus a primera hora del matí.

Per al divendres pluges en pràcticament tot el territori excepte a Gandia. El mercuri aconseguirà els 30 graus de màxima a Gandia i les mínimes es registraran a l’interior amb 11 graus tant a Ademús com a Requena.

Per al dissabte les temperatures descendiran alguns graus ja que les màximes seran de 24 graus tant a València com a Gandia i les mínimes seran de 6 graus a Ademús. Intervals nuvolosos en el litoral i probabilitat de Pluges a Ademús i Requena.

Per als dies següents, intervals nuvolosos i temperatures que oscil·laran entre els 28 graus de màxima i els 11 graus de mínima.

Quant al risc d’incendis, nivell baix en tota la província encara que cal extremar les precaucions i cridar al 112 que és el nombre del centre d’emergències de la Generalitat.