Ikea

Ikea, la companyia sueca especialista en mobles i decoració, pretén donar un gir 360° al seu model de negoci i és que l’empresa estudia implantar un sistema que permeta el lloguer de mobiliari segons ha publicat esta setmana el diari britànic Financial Times.

La idea del gegant suec és provar el nou servei a Suïssa per a valorar el seu funcionament abans d’arrancar esta línia de negoci a nivell internacional. La seua modalitat d’ús serà a manera de subscripció de manera que “quan el termini de lloguer vença es puga retornar i llogar un altre”, anunciava Torbjorn Loof, CEO d’Inter Ikea, afegint que els mobles es podrien restaurar després per a vendre’ls i així “prolongar el cicle de vida dels productes” el que suposaria reduir l’impacte mediambiental d’Ikea en un 15% cara al 2030.

El tipus d’elements que podrien llogar-se serien mobles d’oficina encara que no es descarta ampliar en un futur a mobiliari de cuina de manera que “el lloguer siga una forma alternativa de finançar una cuina”, assegurava Loof, alhora que serviria per a modernitzar les estades de la llar.

El anuncio de Ikea que muestra la desconexión dentro de la familia

Dos nuevos espacios gratuitos para aparcar en Valencia