IKEA València suma tres anys i mig a les seues esquenes des de la seua inauguració. Des de llavors, ha rebut un total de 10,2 milions de visitants, la seua plantilla compta amb 569 empleats i el seu servei de bus gratuït ha acostat a la tenda a més d’11.000 visitants només durant els seus primers quatre mesos

A més, IKEA desglossa la procedència dels seus visitants: Un 82 % de la clientela procedeix de València, un 10 % des de Castelló i el 8% restant s’acosta des d’Alacant.

Quant als productes estavella de la casa, el rànquing ho ocupen el divan Hemnes, els penjadors Bumerang, la còmoda Malm de dos calaixos, els tupper IKEA 365, la prestatgeria Kallax i el sofà-llit Friheten

En termes de plantilla, ha crescut un 13,8% en relació a l’any passat, sent més del 80% contractes indefinits i el 85% dels llocs directius ocupats per dones.

D’altra banda, IKEA aquesta engegant noves mesures que faciliten l’accessibilitat a la tenda. Un exemple d’açò és el servei d’autobús gratuït que acosta al centre als compradors, sent ja més d’11.000 els que han pujat. En paraules de la seua directora, Carmen Spinola, “Amb aquest servei volem acostar IKEA a la ciutat fomentant el transport públic. Estem molt contents amb la resposta que està tenint, especialment les finalitats de setmanes”.

Finalment, IKEA durà a terme aquest cap de setmana la iniciativa #VamosAJugar per a impulsar el dret al joc de xiquets i xiquetes. Té de base els resultats de l’Informe del Joc 2017 d’IKEA que mostren que per al 71% dels pares la llar ha de ser un lloc per a jugar i divertir-se. L’estudi ha subratllat també que el joc és percebut com una eina per a mantenir una vida més saludable i aporta un espai en el qual ser més creatius i més feliços.

Així, una de les activitats principals serà una gran Gymkana amb 7 jocs basats en aquest informe i que estaran també disponibles en la web d’IKEA perquè els xiquets i xiquetes puguen imprimir les plantilles i replicar-los a casa.