Los restaurantes se reinventan para la nueva normalidad: así serán los nuevos menús

“Renovar-se o morir”, la lliçó de Miguel de Unamuno es pren quasi com un manament per als empresaris que han d’afrontar el retorn a la nova normalitat. L’hostaleria de tot el panorama internacional cerca la manera d’adaptar els seus serveis a aquesta època de pandèmia on la seguretat de clients i treballadors és el primer.

Una dels dubtes era què fer amb els menús dels restaurants. Un element que va de mà en mà i que fins ara podia passar per centenars de persones. Una empresa valenciana ha resolt el problema amb una solució pràctica i segura.

Es tracta de MondeMenu, la nova plataforma de codis QR per a restaurants i hotels. Aquesta permet digitalitzar les cartes per a garantir les mesures d’higiene recomanades després de la crisi del coronavirus.

Segons els seus responsables, és una eina intuïtiva, pràctica i molt econòmica. Aquesta va nàixer per a donar servei als clients de l’agència valenciana MondeM.

COM VEURAN EL MENÚ ELS COMENSALS?

L’accés és senzill. Des del moment en què un client s’asseu en la taula pot veure la carta a través del seu telèfon mòbil o tablet. D’aquesta manera elimina qualsevol temps d’espera alhora que es compleix amb les mesures higièniques de seguretat.

La plataforma compta actualment amb tres plans de contractació per als hostalers. Els preus oscil·len dels 7,90 als 15,90 euros al mes. El cost varia segons paràmetres com el nombre de connexions dels clients al mes o el disseny del menú.

De moment es desconeix quants restaurants valencians han optat per aquesta eina. No obstant això, en menys de dos setmanes ja s’ha implementat en més de 100 restaurants i hotels al llarg d’Espanya i de Suïssa.