La IV Festa Homenatge al Mantó de Manila a València arriba aquest dissabte a l’Hotel Astoria per mostrar “la joia de la corona de les cases valencianes, tal com assegura el president de la Confraria de Sant Jerónimo del Col·legi de l’Art Major de la Seda (organitzadora de l’esdeveniment), Eduardo Puertes.

Puertes, acompanyat per Carla Cristina, model internacional, va estar al programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia, presentat per José González.

Per a Puertes, el mantó de manila és “un d’aquests tresors guardats que volem recuperar”, ja que es tracta de “una peça molt rica i que es mereix tenir més auge del que té”. En aquest sentit, va parlar de la labor que s’està fent des de la Confraria.

Sobre l’acte en concret, va assenyalar que el seu principal objectiu és difondre la seda i la cultura valenciana a través d’aquesta peça d’origen xinès i popularitzada a Espanya al segle XVIII.

Tot un reclam en un ambient festiu i cultural en el qual que no faltarà la Fallera Major de València, Rocio Gil, així com amants de la moda, la tradició i professionals del indumentarisme.