Harley

8.900 euros per moto, eixe és el preu d’eixida que tindrà cadascuna de les sis Harley Davidson que l’Ajuntament de València va adquirir en 2006 amb motiu de la visita del Papa Benedicto XVI. Són sis de les huit motocicletes que es van adquirir llavors, ja que una d’elles es troba trencada i l’altra es quedarà en el Museu de la Policia Local de València.

“Eixa era la dicotomia que va viure el nostre Ajuntament, quan teníem una gran manca de parc automobilístic, es gastaven ingents quantitats de diners a adquirir motos que simplement servien per a lluir-se i no per a treballar”, assenyalava fa uns dies la portaveu del Govern municipal Sandra Gómez, qui informava de l’ordre del dia de la Junta de Govern Local, en la qual es va declarar convocar la subhasta d’aquestes sis motocicletes de propietat municipal.

Així, es va aprovar l’expedient d’alienació que “ha costat administrativament molt de fer” per a poder traure a subhasta, segons Gómez, “unes motos que no van tenir un ús posterior perquè no eren funcionals” i només “circulaven una vegada a l’any, acompanyant a la Fallera Major de València”.

Esta iniciativa vol concloure així amb “la línia política de balafiament i de despeses supèrflues de l’anterior govern municipal”. Una vegada que es publique aquesta subhasta en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), hi haurà 20 dies perquè qualsevol ciutadà puga participar.