Más cerca de Marta Calvo: la Guardia Civil reanuda la búsqueda en un pozo de Senyera

La nova cerca del cos de Marta Calvo ha conclòs sense èxit. Hui la Guàrdia Civil havia reprès la cerca de les restes de la jove en un pou de Senyera, localitat de la Ribera Alta molt pròxima a Manuel.

Al voltant de 30 agents han treballat en el dispositiu especial que aquest matí ha procedit al seu segona jornada d’investigació. L’operatiu ha comptat amb un equip de bussos i d’especialistes en rescats de muntanya perquè el pou té 60 metres de profunditat.

No obstant això, els treballs no han obtingut els fruits previstos. La Guàrdia Civil ha obert el pou per a inspeccionar-lo amb una cambra subaqüàtica. Les imatges no han mostrat gens anòmal pel que s’ha procedit a tancar de nou la cavitat.

Ara les investigacions se centren en la casa abandonada i els seus voltants, una zona amb molts esbarzers i matolls densos que dificulten les labors de rastreig. Va ser una veïna qui va declarar haver vist al presumpte assassí, Juan Ignacio Palma, en els voltants de la finca en la qual es localitza el pou. Aquest es trobava amb el cotxe parat i el maleter obert havent passat només quatre dies des del crim.

DOS ANYS DE LA DESAPARICIÓ DE MARTA CALVO

Va ser al novembre de 2019 quan es va alertar de la desaparició de Marta Calvo. Palma va declarar haver mantingut relacions sexuals amb la jove qui suposadament va morir per consum de cocaïna durant el coit. Posteriorment, el presumpte assassí va esquarterar el cos de Calvo i va distribuir les seues restes per diferents contenidors.

Durant mesos, la Guàrdia Civil va estar rastrejant els abocadors de la zona sense obtenir cap rastre. Va ser el mes de setembre passat quan, després d’un estudi exhaustiu de la geolocalització del mòbil de Palma, es va detectar que havia estat diverses hores després del crim en una zona dels afores de Manuel omesa en la seua declaració oficial.

Malgrat el gir del cas, els agents no van obtenir cap altra pista sobre el parador de la jove. No obstant això, la zona investigada hui es troba molt pròxima a la rastrejada les últimes setmanes. A més, es remena la hipòtesi que el cos de Marta Calvo no fóra esquarterat i s’enterrara intacte.