Torna el fred i la neu a la primavera

Este dimecres arriba la inestabilitat meteorològica a la Comunitat Valenciana especialment en la província de Castelló.

Alguna cosa inusual en l’estació de primavera però segons les previsions la borrasca deixarà neu i pluges, sobretot en la meitat nord de la Comunitat. El cel estarà molt nuvolós amb precipitacions i nevades a l’interior de Castelló per sobre dels 900 metres.

En la província de València i Alacant s’espera una dia de núvols i clars sense precipitacions. Açò sí el protagonista en la jornada serà el fort vent a l’interior de València amb ratxes molt fortes que podrien superar els 80 Km per hora.

També hui notarem el descens de les temperatures màximes. Les mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que les màximes no superaran els 16 graus a Castelló, els 18 graus a València i els 19 a Alacant.

nieve
Imagen de La Puebla de San Miguel, municipio de la comarca del Rincón de Ademuz (Valencia).

Per a demà dijous les previsions apunten a una jornada a la Comunitat Valenciana d’intervals nuvolosos, amb possibilitat de precipitacions febles en la segona meitat del dia, menys probables en el nord, el vent serà de component oest fluix a moderat, amb ratxes molt fortes a l’interior central, i les temperatures màximes pujaran.

De cara per al cap de setmana de nou la inestabilitat serà la nota predominant intervals nuvolosos i algunes precipitacions, ocasionalment amb tempesta. La cota de neu entre 1400 i 1700 m. Temperatures sense canvis o lleuger descens. També s’esperen gelades febles a l’interior nord.