valencia

L’humor és un ingredient que no pot faltar cada cap de setmana. València es vesteix de gràcia, enginy i riures. I és que, tres dels millors còmics del panorama nacional tornen per a donar el toc d’alegria i deixar un molt bon sabor de boca per a finalitzar la setmana.

Florentino Fernández, José Mota i Santiago Segura s’uneixen en l’espectacle, “El sentido del humor: Dos tontos y yo”, una oportunitat única de veure a aquestes tres figures juntes per primera vegada. L’espectacle té lloc avui, dissabte 13 de juliol en dues funcions diferents; una a les 19.00 hores, la segona a les 22.00, totes dues en el Palau de Les Arts.

La idea de l’espectacle és clara; tres grans còmics es reuneixen sobre un escenari per a analitzar, des del seu peculiar punt de vista, El Sentit De l’Humor des de la perspectiva de grans mestres de la comicitat com són Flo, Mota i Segura, també coneguts en certs sectors del públic com els intèrprets de grans personatges com La Vieja del visillo, Krispin Klander i Torrent.

L’espectacle, d’una hora i mitja aproximada de duració està escrit, dirigit i interpretat per aquests tres artistes en el món de l’humor. Ofereix reflexions, riures i disbarats varis per a gaubança dels assistents i promet ser un esdeveniment únic. Una oportunitat única de veure a aquestes figures juntes de nou per primera vegada.

A València ja van estar el 15 de desembre passat i en esgotar en pocs dies les dues funcions anunciades, la promotora, d’acord amb els artistes va decidir repetir en ple estiu de nou amb dues funcions. És per això que no et pots perdre l’oportunitat d’assistir a tot un xou com el que es viurà aquesta nit en el Palau de Les Arts.

Les entrades estan a la venda i les pots aconseguir en la pàgina web de emotional tickets.