(ALBA SÁEZ)-. Cada vegada estem més prop de l’estiu. El sol i el bon temps conviden a assistir a múltiples esdeveniments sense la necessitat d’eixir de la ciutat. Ací us deixem l’agenda cultural per a aquest cap de setmana a València perquè no et perdes cap pla.

MÚSICA

El càntabre David Bustamante torna a visitar València. Aquesta vegada ho fa de la mà del seu últim àlbum “Héroes en tiempos de guerra”. La cita la tens el dia 7 de juny en el Palau de les Arts Reina Sofía, a les 21.30. Una aposta segura on l’amor, l’esquinçament i el talent de Bustamante serà tota una gran vetlada.

Un altre dels mítics cantants del panorama nacional que ens visita és Antonio Orozco, però aquesta vegada porta amb ell una gran sorpresa. La seua visita a València s’allarga del dia 5 al 9 de juny. El lloc al qual acudir és La Rambleta i l’hora fixada és a les 21.30 tots els dies marcats.

Antonio Orozco torna als escenaris amb “Único, segunda temporada”. Un xou que ja va realitzar en 2013 en tan sols 10 funcions. Després de l’èxit aconseguit amb aquest espectacle i després de finalitzar la gira del seu últim treball Destino, Orozco reprèn el que va deixar a mig fer. Aquest xou tindrà 100 funcions al voltant d’Espanya. Antonio ha revelat que no solament es tractarà de música, sinó que inclourà actuacions teatrals, espectacle i xarrades profundes entre el públic i ell. No us ho podeu perdre!

El flamenc també serà una aposta molt forta per a aquest cap de setmana. José Mercé també visitarà València al costat de Tomatito. La cita la teniu en Les Arts el dia 8 de juny a les 21:00h. Junts han gravat un disc en comú anomenat De verdad.

La posada en escena contínua amb l’essència d’aquests dos mestres del flamenc: cadires, guitarra espanyola, percussió, un baixista i les imprescindibles palmes. Un nit plena de la màgia que desprenen aquests dos artistes plens de cultura i d’art a l’espanyola.

A nivell de música internacional també tenim una gran selecció. Després de l’èxit en taquilles que va produir la pel·lícula Bohemian Rhapsody, ara arriba als teatres We Love Queen. Apunta la data: del 27 al 30 de juny en el teatre Olympia. L’espectacle compta amb un recopilatori de les cançons més famoses de Queen, que a més seran portades a l’escena i teatralizadas, sense perdre, per descomptat, la brillant essència que desprenia el grup anglès. Algunes de les cançons que es representaran seran Don’t stop em now, I want to break free, Somebody to love entre altres. Sens dubte, el xou ha de continuar, i per això esperem la vostra assistència.

HUMOR 

Per als fanàtics de passar una bona estona i, sobretot, que l’humor siga el principal ingredient de la nit, arriben a València activitats que no et pots perdre.

Edu Soto arranca una nova funció anomenada Més val sol que centenars volant. Aterra a València el divendres 14 de juny fins al diumenge 16. On? En el Teatre Talía. Si t’agrada la bogeria, t’abelleix passar un molt bona estona i t’apassiona l’humor, Edu Soto serà la millor elecció.

Una altra alternativa és el toc femení a la vetlada. I és que Patrícia Espejo arranca amb molta força en el teatre també en el Talia. El seu humor arriba el divendres 7 de juny a les 23.00 de la mà de Espejismos. Patricia arriba trepitjant molt fort i introduint el feminisme i la igualtat entre homes i dones de la manera més còmica. Així ho dicta el seu lema Nosaltres parim, nosaltres ens partim (de riure). Una funció plena d’humor amb un important missatge darrere, i és que, qui ha dit que l’humor és sol cosa d’homes?

Si d’altra banda esteu cercant l’humor i la comicitat de tota la vida, aquesta proposta és ideal. Els Morancos tornen a pujar-se als escenaris.

A València tenen dates assenyalades; del 15 al 23 de juny en el teatre Olympia. Tornen amb un motiu molt especial: celebrar el seu 40 aniversari. I de quina millor manera que en els escenaris? La funció dels germans es diu X40+ on destacaran els moments més importants en la seua carrera professional.

Mare no hi ha més que una és la proposta que ens fa Óscar Tramoyeres. En aquest xou, el nostre còmic es basa en recopilar totes aqueixes frases/dits/paraules que diuen i que fan totes les mares. Un espectacle apte per a tots els públics posat que tots ens podem sentir identificats amb les seues ocurrències. Óscar visitarà el Talia el 15 de juny en l’horari de 23.30 hores. Els riures ja te les assegurem nosaltres!

EXPOSICIONS

Fanàtics d’Harry Potter, tenim una molt bona notícia que donar-vos: L’exposició Harry Potter: The Exhibition àmplia la seua estada a València durant un mes més. Podràs visitar-la i accedir a tots els secrets d’Howgarts fins a l’11 d’agost. Com sempre, en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquesta decisió es deu a l’exitazo que ha tingut des del dia de la seua inauguració: més de 175.000 entrades venudes. Si eres d’aqueixos/as despistats/as que encara no ha anat, no esperes més!