Concentració coches antics Foto: Decopa Valencia

L’Associació Cultural Defensa i Conservació del Patrimoni Automobilístic de la Comunitat Valenciana (DECOPA.CV), inaugurarà demà les 17 hores una exposició de vehicles històrics en el vestíbul de l’Estació del Nord de València amb motiu de la celebració del 100 Aniversari de la marca automobilística Citroën.

L’Associació té com a fi entre altres activitats el defensar que el parc automobilístic de la Comunitat Valenciana de més de 25 anys, forme part del conjunt de patrimoni cultural, especialment aquells vehicles que per la seua peculiaritat, tenen repercusió social o limitada presència en l´epoca i es consideren singulars.
I d’altra banda el realitzar i participar en activitats l’objectiu de les quals siga la protecció i defensa del medi ambient, contribuint de forma activa mitjançant mesures aplicables a l’ús de vehicles objecte de promoció per l’associació, així com en les activitats organitzades per aquesta.

L’exposició constarà de 12 vehicles històrics per a celebrar el centenari de la marca perquè la poguen gaudir aquells visitants i persones que es desplacen a la Estació del Nord de València, fent d’aqueixa manera partícip a la ciutadania de la rica història del Patrimoni Automobilístic que existeix en la nostra Comunitat i de manera particular a la ciutat de València.

L’exposició podrà gaudir-se des de demà fins divendres que ve 28 de novembre en l’estació i servirà per a despertar records i nostàlgia en aquelles persones que la visiten.