Estación del Norte
Adif durà a terme un projecte de millora de l’edifici de l’Estació del Nord de València, que inclou treballs en façanes, marquesines i cobertes dels cossos central i laterals de l’edifici. L’import aproximat és de 6,5 milions d’euros i està previst que la licitació de les obres es produïsca en 2018.

Les millores responen al compromís d’Adif de mantenir en òptim estat de conservació el conjunt històric de l’estació.

En aquest sentit, a falta de redactar i desenvolupar detalladament el projecte, els treballs més importants que es durà a terme la rehabilitació de la coberta central i dels cossos laterals de l’edifici, la millora d’evacuació d’aigües pluvials i canalitzacions, el tractament de les façanes frontals i laterals, il·luminació, climatització i l’adequació i reparació de marquesines en les andanes adjacents al cos central.

L’estació de València Nord compleix 100 anys de la seua posada en servei, un 8 d’agost. Al llarg del present exercici, Adif ha programat un ampli repertori d’activitats commemoratives, compost per concerts de música clàssica i tradicional valenciana, exposicions d’indumentària regional, mostres de fotografia i modelisme ferroviari, demostracions de diferents modalitats de ball, etc.