COMUNIDAD VALENCIANA// ENRIC ESTEVE, PRESIDENTE DE LO RAT PENAT, EN LA SEDE DE LA ENTIDAD.

El regidor electe a l’Ajuntament de València, Enric Esteve, integrant de la llista electoral del Partit Popular com a independent, ha comunicat hui la seua renúncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament de València.

En una carta, Esteve, president de Lo Rat Penat, explica que els resultats electorals després de les últimes eleccions municipals no permetran dur a terme el programa en matèria electoral “que podria haver revertit les accions del tripartit en els últims anys”, assenyala. Pel que ha decidit “prioritzar la continuïtat de la meua labor al capdavant de Lo Rat Penat com a garantia de la defensa dels interessos dels valencians enfront dels atacs que hem patit aquests anys i que lamentablement seguiran”, assegura Esteve.

En aquest sentit, Esteve assegura que l’escenari de governs de coalició “en partits de tesis pancatalanistes tant en la Generalitat com a l’Ajuntament, requereixen d’una ferma i decicida defensa de la cultura i de les senyes d’identitat dels valencians”, per la qual cosa renuncia a la labor de regidor a l’Ajuntament de València “en favor de la meua dedicació plena a la degana de les intitucions culturales valencianes”.

La regidora electa del Partit Popular, María José Catalá, ha volgut agrair a Enric Esteve la seua aportació al programa polític cultural del Partit Popular i el treball desenvolupat durant aquesta campanya electoral. Catalá ha destacat en un comunicat l’esforç i el compromís amb el valencianisme d’Enric Esteve i ha volgut destacar d’ell que “és una gran persona i un gran amic, en el qual continuaré donant-me suport per a defensar els nostres senyals d’identitat”.