Esports aquàtics per a practicar este estiu en la Comunitat Valenciana

Descobreix què activitats pots practicar este estiu a les platges de la Comunitat Valenciana.

esports

La Comunitat Valenciana pot presumir d’unes temperatures temperades i de vents persistents, unes condicions òptimes per als esports nàutics o els passejos amb activitats d’esbarjo. A tot això s’uneix la combinació de la pràctica d’aquests esports amb els seus bells paisatges dins i fora de l’aigua. Des de 7 Televalencia t’oferim els millors esports aquàtics per a practicar este estiu:

Paddle Surf

El Paddle Surf consisteix a remar sobre una taula de surf estant dempeus sobre ella i amb l’ajuda d’un sol rem. Es pot realitzar sobre qualsevol tipus de superfície aquàtica, ja siga el mar, riu, llac o pantà.

És un esport molt complet per a practicar a l’estiu. Amb aquest es desenvolupa l’equilibri, la concentració i la força ja que l’objectiu és mantenir-se dempeus en una taula de surf ajudats d’un rem.

Surf
El Surf és un esport que requereix molta paciència i pràctica per a poder dominar-ho. L’ideal és practicar primer fora de l’aigua la posada en peus i la remada per a tindre nocions bàsiques abans d’endinsar-nos en el mar. La platja de la Patacona, Portsaplaya, i el litoral de Gandia i Oliva són els exemples més adequats per a la pràctica del surf en les nostres costes.
deportes
Kitesurf
Este esport consisteix a lliscar-se sobre l’aigua amb una taula propulsada amb la força del vent mitjançant una cometa unida al cos a través d’un arnés. El kitesurf, també conegut com kiteboarding o flysurfing, combina elements del surf, del windsurf i fins i tot del parapent. Alacant, Cullera o València són algunes de les platges del nostre territori on s’ofereixen aquests cursos.
deportes
Flyboard

Consisteix, com el seu propi nom indica, a volar amb una taula. Mitjançant un mecanisme que porta l’aigua des d’una moto d’aigua (que maneja l’instructor) fins a la pròpia taula, amb una mànega similar a la dels bombers.

La seua pràctica està prohibida per als menors d’edat, llevat que acrediten una autorització paterna, i el seu preu varia segons el temps que estiguem volant. Cullera i València ja compten amb este servei.

deportes

Snorkel

El seu principal objectiu és explorar el fons marí però des de la superfície. Només fan falta unes ulleres de bussejar i un tub per a poder respirar.

La Comunitat Valenciana pot presumir de tindre platges i cales idònies per a aquest tipus d’activitat, especialment a Castelló i Alacant. La cala Foradada a Vinaròs, les cales de la Granadella, Portixol i Ambolo a Xàbia i la del Moraig en Benitaxell, són els millors exemples.

Les seues aigües cristal·lines i tranquil·les, les roques que les emboliquen, així com un fons variat i ric en colors, fan d’aquests llocs els més freqüentats per a explorar la seua fauna marina.

Esports gratuïts i a peu de platja per a gaudir d’un estiu refrescant a València