Esports gratuïts i a peu de platja per a gaudir d’un estiu refrescant a València

Una vintena d'instal·lacions esportives municipals romandran obertes durant els tres mesos d'estiu amb una oferta variada d'activitats.

S’acosten les vacances estivals i amb elles prompte arribaran les altes temperatures. Per a fer front a la calor València comptarà amb 7 piscines descobertes on a més del bany lliure s’oferiran 2.000 places per a realitzar esports aquàtics. La Fundació Esportiva Municipal ha presentat el programa d’activitats per a aquest estiu amb unes propostes que combinaran esport i salut destinades a tots els públics.

Este estiu els més xicotets podran gaudir d’una novetat: l’Escola de Grumets. Una proposta que ha sigut dissenyada per a xiquets de 6 a 14 anys amb la finalitat d’ensenyar-los coneixements de l’entorn nàutic i marí. Però els escolars no seran els únics beneficiaris del programa d’activitats, els adults també tindran l’oportunitat de realitzar de manera gratuïta esports com a ioga, taichí o fitness llatí. Tota una oferta que arribarà molt ràpid a les platges de Valencia.

Al costat de totes estes activitats tampoc faltaran esports com el paddle surf, caiac o snorkel per a completar el programa estival municipal. A més, la Fundació Esportiva Municipal també ha programat un total de 35 esdeveniments esportius de tota índole per a no deixar de gaudir del bon esport este estiu.