Valencia
Mercado Tapinería de Valencia.

(ALBA SÁEZ).- Si eres d’aqueixos/as que es deixa tot per a l’últim dia i no saps què fer en el cap de setmana, no et preocupes. Ací et contem quins plans i activitats pots realitzar a València els dies 14, 15 i 16 de juny!

L’expressió “quedar-se a la lluna de València” ja no formarà part exclusivament del refranyer. Aquest cap de setmana aterra, mai millor dit, l’oportunitat de poder observar la lluna i Júpiter a través d’un telescopi. L’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA) donarà l’oportunitat a totes aquelles persones que així ho desitgen poder observar els astres mitjançant un telescopi. Serà de manera gratuïta i estarà disponible el divendres 14 de juny, en horari de 22.00 a 00.30, en el Passeig Marítim de València. A més acudiran experts per a orientar i solucionar tots els dubtes que sorgisquen a tots els que vulguen viure aquesta experiència.

Los relatos del Centenario Valencia C.F.

Enguany ha sigut la temporada del València CF. No solament per haver-se proclamat campió de la Copa del Rei, o de la seua quarta posició en LaLiga que li permet participar en Champions la pròxima temporada, sinó també perquè ha estat d’aniversari celebrant els seus 100 anys com a entitat futbolística. L’any del centenari ha sigut molt especial tant per al club com per a tota l’afició ché. És per això que es repeteix la signatura del llibre “Els relats del centenari”. El lloc de trobada serà el dia 16 de juny en Fnac del carrer Guillem de Castro a les 12.00. l’entrada és gratuïta. Reviu tots els moments històrics del València CF!

Com ja sabem, la tercera setmana de cada mes el Mercat de Tapinería de València obri les seues portes. El mes de juny, del 12 al 16 ens espera amb el Fabulós Antique Market, on hi haurà una varietat de gastronomia, bijuteria, decoració, moda, llibres, mobiliari, antiguitats… Cada uns dels estands estaran introduïts per una artesania cuidada. Tots els productes presentaran un estil retro i vintage que tant ens agrada. A més de tot això, la música que ens ofereix aquest mes el Mercat de Tapinería va enfocat entorn a a el swing amb l’escola de ball Black Botton per a donar-li aqueixa alegria a la fi de setmana.

La imagen puede contener: 2 personas, texto

Els amants de l’esport també tenen aquest cap de setmana una cita. El diumenge 16 de juny es disputa la II Carrera Marta Fernández de Castro, a les 9.00 en el circuit Divina Pastora Segurs de Carreras Populares de la Ciutat de València. El punt d’eixida serà el Passeig de l’Alameda i recorrerà tota la Ciutat de les Arts i les Ciències. La distància que hauran de fer els corredors serà 5.200 metres. L’organització és a càrrec de la fundació esportiva municipal al costat del Team3FDC. A més d’això, la carrera disposa de categories específiques infantils per als xiquets i les xiquetes que vulguen participar. Tots ells correran al costat de la fundadora d’aquesta carrera popular, Marta Fernández de Castro.

La imagen puede contener: texto

El Festival Mar i Jazz també acull València en la seua tercera edició. El lloc és, com sempre, el parc de Doctor Lluch en el barri valencià del Cabanyal. La seua celebració consisteix a donar la benvinguda de l’estiu als Pobles Marítims. La cita la tens del 14 al 16 de juny, on els menors de 12 anys poden accedir de manera gratuïta al festival. La vetlada inclourà gastronomia de tots els estils sota el lema “Cabanyal a bocades”, tallers gratuïts per als més xiquets, mercats d’artesania amb més de 20 dissenyadors, música, balls i moltes sorpreses més!