Isaura Navarro, Secretària Autonòmica de Salut Pública, explica que “lògicament no es podran realitzar unes falles normals”, on les aglomeracions de gent destaquen. No obstant això, una reinversió del panorama faller pot arribar si pot ser a través de la realització d’un altre tipus d’esdeveniments que puguen complir els protocols sanitaris existents, entre els quals destaca la distància de seguretat o l’ús de màscara.

“Cal reunir-se i veure que es pot fer i que no”, explica la Secretària autonòmica de Salut Publica. Això se suma a les mesures ja preses per a continuar, en la mesura que siga possible, amb les celebracions falleres. Per exemple, el protocol perquè els casals fallers puguen reobrir amb les mesures de seguretat pertinents.

Isaura Navarro també ha reivindicat la importància de les falles com “un moviment ciutadà, una xarxa social i, sobretot, un motor econòmic». Per això, insisteix que estan cercant “una altra manera de veure les falles” respectant en tot moment els protocols de seguretat.