Cartell Publicitari de la XI Volta a peu de les Falles 2022

Com molts altres anys enrere, per fi es torna a obrir el termini d’inscripció i pagament per a la XI Volta a peu de les Falles 2021. Aquesta carrera està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Junta Central Fallera.

El termini d’inscripció finalitzarà el dia 18 de novembre a les 23.00 hores, o fins a arribar a les 1.500 inscripcions. Així mateix, la inscripció es realitzarà a través de la web www.fdmvalencia.es i tindrà un cost de 2,65€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller cal fer-ho contestant en el formulari d’inscripció a la casella habilitada.

També existeix la possibilitat de realitzar la carrera caminant. Per a apuntar cal seleccionar l’opció marxa a peu/marxa nòrdica. Aquesta modalitat no generarà classificació dels participants. Ara bé, la carrera es disputarà el diumenge 21 de novembre, amb sortida a les 9.00 hores del matí, des del carrer Marquès de Sotelo, recorrent un total de 5.500 metres.

PREMIS:

Al final de la XI Volta a peu es premiaran als tres primers fallers i falleres classificats. És a dir, hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals. També es lliurarà premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant.

QUÈ PORTAR PER A lA MARXA?

Per a donar-li un toc faller, els runners poden assistir a la prova habilitats amb peces falleres, ja siga mocador, o qualsevol element de la indumentària.

També s’obrirà el termini per a aquells fallers que volen participar com a voluntaris. L’única cosa que han de fer és enviar un correu electrònic a deportes@fallas.com, indicant totes les seues dades personals. A part, el 17 de novembre a les 19.30 hores en la Petxina, es realitzarà una xerrada informativa.