Arriba Juny, amb ell la caloreta, i augmenten les activitats a l’aire lliure que omplen la ciutat de València.

Des de zumba, gap, balls a l’aire lliure en el Welcome Summer de la patacona, fins a activitats culturals en el Canyamelar, passant per un mercadito d’artesans en Tapinería, i sense oblidar-nos de la volta a Péu del València C.F. i el gran espectacle del circ del sol Kooza… són algunes de les propostes que 7 Televalencia et recomana per a passar el primer cap de setmana de juny.

Welcome Summer en la Patacona 

La II edició del ‘Welcome Summer’ torna per a reunir nombrosos esportistes i afeccionats a l’esport a la vora del mar. Tornejos de futvóley, vóley platja i tennis platja per a diferents categories cobraran vida a la platja de la Patacona del divendres 31 de maig al diumenge 02 de juny amb una àmplia oferta esportiva. El divendres hi haurà classes gratuïtes de cada disciplina esportiva des de zumba, GAP, Bodi fight, balls llatins, Allobo Dansi, Cubbá i Kangoo Jumps, mentre que el dissabte i diumenge es desenvoluparà les competicions de tennis platja (categoria amateur i federat en masculí, femení i mixt), vóley platja (masculí, femení i mixt) i futvóley (nivell A, B i mixt).

Festival Ruge Rosario en el Canyamelar

Arriba al Cabanyal- Canyamelar, el Festival Rugeix Rosario, amb un gran programa d’actes que començarà el divendres 31 de maig a les 18h amb la inauguració del mercat artesà, en la programació hi haurà una cercavila festiva pels carrers del barri i una petita actuació de albaes. La programació la completaran les actuacions de “Takones Rumbers” i “Tomasito”. El dissabte hi haurà paella en la plaça del Rosari, i una trobada cultural sota el títol de “Dinamizacion Cultural de l’Espai Públic” i el diumenge al matí hi haurà tallers. Tota la programació amb horaris i localitzacions es pot consultar en la web del Teatre El Musical.

Craft Valencia,  mercat de artesans en Tapinería

Craft València és un esdeveniment en el qual es reuniran més de 25 artesans en el mercat de Tapinería per a donar a conèixer el seu producte. Ceràmica, joieria, creadors tèxtils, complements artesanals, demostracions en directe dels processos de creació d’alguns dels productes, tot això de dijous a diumenge de 11h a 14h i de 17h a 20h i el dissabte i diumenge de 11h a 21h

Volta a Péu Valencia C. F

La Fundació Esportiva Municipal de València, organitza la Volta a Péu del València C.F que tindrà lloc el dissabte 1 de juny a les 19.30 hores. L’estadi de Mestalla obrirà les seves portes per a rebre a tots els 3000 participants que formaran part de la sisena carrera de l’any del Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València, 6 km de recorregut la meta del qual és l’estadi del Mestalla. Les inscripcions estan esgotades, per a més informació i recorregut, consultar la pàgina web del circuit.

Kooza, el Cirque du Soleil arranca les funcions

El Cirque du Soleil arranca les seves funcions i estarà a València fins al 14 de juliol amb el seu espectacle Kooza, espectacle que combina les dues tradicions presents en el circ: les acrobàcies i l’art dels pallassos.. L’espectacle està ambientat en un electritzant i exòtic món visual ple de sorpreses, emocions, esgarrifances, audàcia i una total participació del públic. Les entrades i els horaris els podràs trobar en la pàgina web de la compañía.