La Fireta de Nadal, organitzada per l’Ajuntament de Quart de Poblet en col·laboració amb les associacions del municipi, tornarà a acollir a milers de persones aquestos nadals.

La Fireta estarà instal·lada en el Pavelló Esportiu Municipal durant els dies 27 i 28 de desembre, de 10.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

La fira que compleix la seua majoria d’edat, en aquesta edició, de nou el protagonisme recaurà en la infància, l’adolescència i les associacions de la població els qui seran les encarregades d’oferir la diversió a tots els assistents.

Un dels principals atractius de la Fireta serà la realitat virtual, en la qual els assistents podran viure una experiència única a través de les ulleres de realitat virtual que hi haurà disponibles, a més de comptar amb un taller d’impressió 3D.

La Fireta també oferirà diversos tallers lúdics i educatius en els quals participaran 24 entitats, amb més de 200 persones voluntàries.

La Fireta de Nadal ensenyarà als xiquets a cuidar el Medi Ambient

Els xiquets i xiquetes podran aprendre a través de jocs temes tan importants com el reciclatge, l’impacte mediambiental que produeixen les botelles de plàstic, la importància de mantindre nets els espais del municipi…

El dissabte hi haurà un teatre protagonitzat per Colorín Acolorit a les 17.30 hores i les cases de la joventut Barranquet i la Cebollera pujaran a l’escenari per a realitzar primer una mostra coreogràfica de K-pop, a les 18:30h, i, després, posaran poesia i música feminista a la Fireta.

Aquests són els col·lectius que col·laboren en la Fireta: Ajuda als Pobles, ARTIC, Asociación de Bolilleras, Associació Impuls, Centre Juvenil Barranquet, Casa de Joventut L’Amagatall, Centre Juvenil La Cebollera, Corresponsals Juvenils, Club Balonmano Quart, Club Basquet Quart, Club de Ajedrez Quart, Club de Patinaje de Quart de Poblet, Club Voleibol Quartà, Consell de  Joventut de Quart de Poblet, Consell Municipal d’Infància de Quart de Poblet, Esglai Teatre, Esplai Sambori, Esplai Somriure, Fundació Diagrama, Quart de Nit, Quart per l’Esport, S.A.M. La Unió y SETEM CV.