Detienen a un hombre tras intentar desnudar y ahogar a una mujer en la Malvarrosa

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 53 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de temptativa d’homicidi i agressió sexual. L’acusat pretenia baixar-li la roba interior a una dona per la força. Així mateix, va intentar afonar-li el cap en l’aigua segons diversos testimonis que es trobaven a la platja.

Els fets van ocórrer aquest dimecres a la platja de la Malva-rosa. Una vegada va arribar la Policia, van localitzar al sospitós envoltat de diversos ciutadans que ho retenien fins a l’arribada dels agents. Aquests van esbrinar que moments abans l’home es trobava nu dins de l’aigua agarrant a la dona per la força. L’acusat  tractava de baixar-li la roba interior alhora que li deia que l’anava a penetrar.

La víctima va començar a cridar demanant auxili. Per això, el detingut va intentar afonar-li el cap sota l’aigua. Els crits de la dona van alertar a un grup de joves. Un d’ells va aconseguir ajudar-la i traure-la de l’aigua. Al mateix temps, el sospitós va intentar fugir sense èxit de la platja.

Els agents que van arribar a la zona van assistir a la víctima i van arrestar al sospitós. A més, en el moment de la detenció van comprovar que li constaven dos requisitòries judicials per a ingressar a la presó per delictes de robatori amb força.

A més, els policies van esbrinar que, poc després, l’home havia intentat robar mentre estava nu a un pescador que també es trobava a la platja. El detingut, amb setanta antecedents policials, ha passat a disposició judicial.