Detienen a un hombre tras agredir a su expareja e intentar tirarla por el balcón
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 37 anys després de presumptament agredir a la seua exparella de la qual tenia una ordre d’allunyament en vigor i intentar llançar-la pel balcó de l’habitatge.

Els fets han ocorregut aquesta nit, sobre les tres de la matinada. Els agents van rebre un avís per a acudir a un domicili del districte valencià de Marítim. Allí, segons nombrosos testimonis, un home pretenia llançar a una dona que es trobava semidesnuda pel balcó.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i diversos veïns els van indicar on estava ocorrent l’agressió. Els agents van acudir ràpidament a l’habitatge sentint crits i colps des de l’exterior. Aquests van trucar a la porta i una dona va obrir plorant, nerviosa, amb la cara enrogida i un tall en el llavi.

Aquesta va manifestar als agents que la seua exparella es trobava a l’interior del pis i que li havia colpejat i intentat llançar pel balcó. A més, va confessar que amb l’arribada dels agents, el presumpte agressor tenia intenció de fugir.

Els agents van esbrinar que l’home tenia en vigor una ordre d’allunyament sobre la dona. Per tot això, van procedir a l’arrest com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar; temptativa d’homicidi; i trencament de condemna.

El detingut, que compta amb antecedents policials es va mostrar en tot moment molt agressiu, intentant propinar puntades als policies. Els agents en observar que la dona presentava lesions van sol·licitar un indicatiu sanitari que va traslladar a la víctima fins a un centre hospitalari.