Dos jóvenes heridos en un accidente frente al Palacio de Congresos
Imagen de archivo de un agente de la Policía Local de Valencia. / PLV

La Policia Nacional investiga tres presumptes agressions sexuals a València. Dos d’elles es van produir en la matinada del passat dissabte, 9 de juliol, i una hauria sigut una agressió grupal. En cap dels tres casos s’han produït detencions dels presumptes agressors de moment.

Segons avançava el diari Las Provincias, la primera d’elles va ocórrer sobre les 2.30 hores en el districte Exposició de València. En aquesta es creu que han estat implicats tres homes, els qui van agredir sexualment a una xica de 22 anys. Tot seguit la van abandonar i ells van fugir del lloc.

Minuts més tard, es tornava a produir una nova agressió sexual a València. Pel que sembla un home de 47 anys presumptament va agredir a una dona de 47 anys en Russafa. Fins al moment es desconeixen més dades ja que la policia continua investigant.

Finalment s’ha denunciat una tercera agressió. En ella està implicada una menor, qui sospita que li van tirar droga en la seua beguda en un pub de la zona de l’avinguda Aragó. Malgrat això, la policia encara no ha pogut confirmar que la víctima ingerira aquestes substàncies.