Detienen a tres menores tras violar en manada a una adolescente de la Ribera
27/11/2020 Policía Nacional COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA CASTELLÓN SOCIEDAD POLICÍA NACIONAL

La Fiscalia de Menors ha decretat l’internament de tres menors de la província de València després d’haver comès una presumpta violació en bandada a una adolescent de 15 anys en un municipi de la Ribera.

Els fets van ocórrer el passat cap de setmana. Segons va denunciar la presumpta víctima, la violació va tenir lloc en el garatge d’una finca d’habitatges. El diari Levante EMV ha relatat que la menor va accedir a anar a aquest garatge amb la intenció de veure la moto d’un dels detinguts. Pel que sembla, aquesta se sentia atreta per un dels xics. Per tant, previsiblement els detinguts van usar aqueix esquer per a enganyar a la víctima i portar-la fins al garatge.

Estant a l’interior, els tres joves de 14 a 17 anys van forçar a la xica. Primer van arrancar amb uns tocaments sense consentiment per part de la menor. Posteriorment van agredir sexualment a l’adolescent fins que va aparèixer un veí i la van deixar anar.

La menor va relatar el succeït als seus pares els qui la van portar a un centre sanitari per a comprovar el seu estat de salut. Després d’això, van interposar una denúncia en la comissaria d’Alzira.

DOS DETINGUTS HO NEGUEN I EL TERCER ACUSA ELS ALTRES DOS

Després de les declaracions dels tres xics, la Policia Nacional va procedir al seu arrest. Tal com expliquen des de Levante EMV, dos dels joves van negar haver estat en el garatge. No obstant això, el tercer d’ells va assegurar que eren els altres dos els qui van mantenir relacions consentides amb la xica mentre ell no va participar.

Els tres van ser posats a la disposició de la Fiscalia de Menors de València. Aquesta va ordenar ahir l’internament en un centre especialitzat de règim tancat en el qual es troben ara.