facebook

L’any 2018 s’acaba i Facebook s’ha encarregat de realitzar una llista sobre les notícies més comentades en aquesta xarxa social.

El 8 de març i la causa feminista ha sigut dels temes més comentats pels usuaris de Facebook.

‘El Ramat’ i la sentència judicial se situa en el quart lloc de la llista originant diversos debats sobre aquest tema.

La política ha centrat nombrosos comentaris en Facebook, sobretot, el relacionat amb la moció de censura i la situació de Catalunya que continua donant que parlar.

La Cultura i l’Esport han anat de la mà. Els óscar s’han portat moltes de les entrades d’enguany i la Copa Mundial també ha sigut un dels temes dels quals més s’ha parlat en l’univers 2.0.

I és que el futbol segueixalçant passions. Fins a 383 milions de fans van animar als seus equips a través de Facebook i Íker Casillas va compartir el vídeo més viralitzat de l’any durant el partit inaugural de Rússia 2018.

La mort del científic Stephen Hawking va generar nombrosos comentaris i la reina Letizia es va convertir en la segona personalitat més esmentada en la xarxa social.

La crisi migratòria també ha sigut d’allò més comentat al mateix temps que es recaptaven més de 1.000 milions de dòlars per a ONG i altres causes personals com les inundacions de Mallorca.