La sentència de La Manada va ser analitzada en Ágora en un programa especial sobre la violència de gènere. La fiscal portaveu de la Fiscalia Provincial de València, Susana Gisbert, deixava clara la seua postura en contra de la sentència.

Per la seua banda la diputada d’Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, es mostrava indignada amb una sentència que ha aconseguit mobilitzar a la societat espanyola. En la seua intervenció la fiscal Gisbert explicava que comparteix l’informe i la petició de 22 anys de presó per part de la Fiscalia però creu que el tema no és tant la pena sinó la interpretació jurídica.

Manada
Más de un millar de personas se manifiestan ante el Ayuntamiento de Valencia en protesta por la sentencia contra los cinco jóvenes integrantes de “La Manada”.

El programa va servir també per a donar a conèixer la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Es tracta d’una iniciativa pionera que reconeix el treball dels municipis per a donar la millor resposta davant esta xacra social. La lluita per la igualtat de gènere és una de les banderes principals de l’actual corporació provincial.

Amb este projecte s’assumeix la responsabilitat de posar a la disposició dels ajuntaments els recursos necessaris per a l’en la prevenció de la violència i l’atenció a les víctimes en els casos en els quals siga necessari.