Descobreix els millors balnearis de la Comunitat Valenciana

Els tres millors balnearis de la costa valenciana perquè gaudis d'un pla alternatiu estes vacances.

balnearios

Si esa Setmana Santa cerques fer alguna cosa diferent i vols una mica de tranquil·litat i desconnexió del treball i la ciutat, et proposem escapar-te uns dies a aquests magnífics spas i balnearis en la Comunitat Valenciana perquè tornes de la millor forma possible de les teues vacances.

asia gardens
Hotel Asia Gardens de Benidorm.

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Cascades i piscines infinites emboliquen Asia Gardens per a convertir-ho en un paradís envoltat de naturalesa. Es tracta d’un luxós hotel amb spa per a vacances en família o en parella, situat en Sierra Cortina, amb fantàstiques vistes al mar Mediterrani.

El Thai Spa és un concepte nou entre els hotels de 5 estreles amb spa, proporcionant benestar espiritual i físic en cada tractament thai.

Piscina interior de l’Oliva Nova Wellness Spa.

Oliva Nova Wellness Spa

Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel està situat en primera línia de platja, a Oliva, entre les poblacions de Gandia i Dénia a tan sols 90 km de València i 110 km d’Alacant.

L’experiència del spa consisteix a cuidar-se i ser cuidat. El Circuit Spa, inclou piscina interior amb 2 cascades, coll de cigne i jacuzzi, sala relax, sauna finlandesa, bany turc, pediluvio, dutxa ciclònica, poal d’aigua freda, mànega i diverses dutxes amb diferents temperatures i pressions. A més, una zona exclusiva per a dones amb sauna finlandesa i dutxes.

balneario
Zona de relax a l’Hotel Balneari Les Arenes.

Hotel Balneario Las Arenas

El Hotel Balneario Las Arenas proposa un viatge replet d’experiències i sensacions a través d’un entorn evocador i relaxant concebut per al seu benestar. Es troba situat en primera línia de platja a València i ofereix una gran quantitat de serveis tant al seu hotel com en els seus voltants.

El Circuit Benestar de hidroterapia consisteix en: dutxa escocesa, sauna, poza freda, bany de vapor, font de gel, dutxa de aromaterapia, llits de bambolles, piscina activa, jacuzzi interior i exterior…

Este estiu les vacances es viuen a la Comunitat Valenciana