balnearios

Si esa Setmana Santa cerques fer alguna cosa diferent i vols una mica de tranquil·litat i desconnexió del treball i la ciutat, et proposem escapar-te uns dies a aquests magnífics spas i balnearis en la Comunitat Valenciana perquè tornes de la millor forma possible de les teues vacances.

asia gardens
Hotel Asia Gardens de Benidorm.

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Cascades i piscines infinites emboliquen Asia Gardens per a convertir-ho en un paradís envoltat de naturalesa. Es tracta d’un luxós hotel amb spa per a vacances en família o en parella, situat en Sierra Cortina, amb fantàstiques vistes al mar Mediterrani.

El Thai Spa és un concepte nou entre els hotels de 5 estreles amb spa, proporcionant benestar espiritual i físic en cada tractament thai.

Piscina interior de l’Oliva Nova Wellness Spa.

Oliva Nova Wellness Spa

Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel està situat en primera línia de platja, a Oliva, entre les poblacions de Gandia i Dénia a tan sols 90 km de València i 110 km d’Alacant.

L’experiència del spa consisteix a cuidar-se i ser cuidat. El Circuit Spa, inclou piscina interior amb 2 cascades, coll de cigne i jacuzzi, sala relax, sauna finlandesa, bany turc, pediluvio, dutxa ciclònica, poal d’aigua freda, mànega i diverses dutxes amb diferents temperatures i pressions. A més, una zona exclusiva per a dones amb sauna finlandesa i dutxes.

balneario
Zona de relax a l’Hotel Balneari Les Arenes.

Hotel Balneario Las Arenas

El Hotel Balneario Las Arenas proposa un viatge replet d’experiències i sensacions a través d’un entorn evocador i relaxant concebut per al seu benestar. Es troba situat en primera línia de platja a València i ofereix una gran quantitat de serveis tant al seu hotel com en els seus voltants.

El Circuit Benestar de hidroterapia consisteix en: dutxa escocesa, sauna, poza freda, bany de vapor, font de gel, dutxa de aromaterapia, llits de bambolles, piscina activa, jacuzzi interior i exterior…

Este estiu les vacances es viuen a la Comunitat Valenciana