la base de la marina

La Base de la Marina de València estarà oberta al públic tot l’estiu. Situada en l’antiga base de l’Alinghi, enfront de l’acabada d’inaugurar platja urbana, La Base de la cultura, la creativitat i la innovació serà de lliure accés -també disposarà de Wifi gratuït- com a espai de trobada oberta a la ciutadania durant el període estival, des de les 11 i fins a les 00 de forma ininterrompuda fins al 15 de setembre.

Visitar l’exposició The Social Life of Great Waterfronts, gaudir de l’Oasi, o simplement habitar-la com a espai d’estudi o intercanvi d’idees són alguns dels usos que proposa La Marina de València per a aquest espai de programació contínua que ja ha albergat activitats com el Placemaking Week Europe o el Cicle Base.

la base de la marina

The Social Life of Great Waterfronts, fronts marítims amb “ànima”

L’exposició The Social Life of Great Waterfronts, comissariada per Fred Kent i Kathy Madden, dues dels urbanistes més influents del món i co-fundadors de l’organització Project for Public Space, es va inaugurar dins de la programació del festival Placemaking Week Europe 2019 celebrat el mes de juny passat. L’objectiu de l’exposició és mostrar les eines clau per al desenvolupament econòmic urbà i la creació d’espais públics sostenibles, accessibles i participatius, així com analitzar i visibilitzar diferents casos pràctics reeixits de ciutats amb fronts d’aigua al llarg de tothom.

base de la marina
No obstant això, transformar un front d’aigua en un animat punt de trobada per a la ciutadania està ple de desafiaments. L’exposició arreplega una cuidada selecció d’imatges de l’extens arxiu fotogràfic de Frend Kent i Kathy Madden, co-fundadors de l’organització sense ànim de lucre PPS (Project for Public Spaces), realitzant un recorregut a través  els diferents fronts d’aigua que han sigut planificats i desenvolupats de manera reeixida, destacant la vida social que es genera al voltant d’ells.

L’Oasi, gastronomia i música per a la tard nit de la Base

L’Oasi és el nom de la nova zona que obrirà les seues portes dimecres que ve 24 d’agost en La Base. Un espai on poder menjar i prendre alguna cosa tranquil·lament en un ambient  agradable i distès. Un lloc on a mesura que avança el dia i cau el sol es podrà gaudir d’una programació musical de qualitat i per a tots els públics.